Forslag på turmuligheter

Stor takk til bidragsyteren som er: Bernt Thorbjørnsen

Mulighetenes Gran Canaria

Min kone og jeg bestemte oss for Monte Carrera i 2006. Den turbulente historien frem til nå 2014, kjenner vel de fleste.
At det var verdt å vente er vel alle enig om! I 2006 var jeg usikker på om det var riktig å kjøpe bolig på GC, en ‘kjedelig varm øy’!! Men, som noen har sagt, selv den beste kan ta feil.. Nå er jeg «frelst»,

- Gran Canaria er mulighetens øy! Turmulighetene er fantastiske med muligheter til å melde seg inn i turgrupper for en hver smak. Jeg tillater meg å anbefale medlemskap/turfellesskap i ‘Groupo Montanero’. Der har jeg vært medlem fra 2006. I sesongen fra august til mai arrangeres det en tur i uka, på søndag.

Her har dere link til hjemmeside: http://www.trekkingmogan.com/ med billedgalleri for turene: https://plus.google.com/photos/116080747851006687695/albums

Dette syns jeg er den beste måten å bli kjent med øyas turmuligheter.

Legger også med et bilde fra ‘Gui-Gui’ stranda. Er været bra er vestsiden av øya en opplevelse.

Turene klassifiseres fra lette * til krevende ****, fra 3-6 timer, gjennomsnittsalder i gruppen er ca 70, så jeg er junior i gruppen, jeg er bare 59. Vi hadde vår-avslutning for sesongen i går søndag 4 mai hvor vi gikk fra Fataga til St Lucia, og i god Canari ånd ble turen like lang som tapas lunchen i St Lucia. Jeg kan gjerne formidle kontakt dersom noen av mine gode naboer ønsker å vite litt mer om gruppen. Medlemskap koster 15 Euro, bussen vi bruker ut i periferien koster normalt 5 Euro!! Anbefales!!!